Skip to content

Ons aanbod

Moswand Combi 2 X 1 m

Moswand

De moswand is een kamerhoge feature wall die op maat van jouw design wordt uitgewerkt. Verwerk je logo of laat een luchtfoto ontwerpen door ons. Met een moswand zullen jouw bezoekers zeker even stoppen om het kunstwerk te aanschouwen!

Mos Logo's

Het logo van jouw onderneming, uitgewerkt in mos. Laat je jouw logo verwerken in een heuse moswand, een mosschilderij of kies je ervoor om jouw design als alleenstaand kunstwerk tentoon te stellen. Alles is mogelijk!

Burovorm Mos logo Close
Moskader 160 X 40 cm Groene Combi

Mos Kader

Met een moskader haal jij duurzame en ecologische kunst binnen. Onze stijlvolle designs zijn een prachtige eye catcher in iedere ruimte. In een moskader verwerken we het design dat jij voor ogen hebt en creëren we de sfeer die jouw ruimte nodig heeft.

Artificiële Plantenwanden

Een artificiële plantenwand is de ideale manier om de natuur binnen te halen in je lobby, inkomhal of vergaderruimte. De duurzame en onderhoudsvriendelijke plantenwand wordt helemaal op maat van jouw ruimte ontworpen en ingevuld.

Kunstplantenwand Bistro Patine
Kunstplanten Compositie

Kunstplanten

Ben je op zoek naar een reeks kunstplanten om je woonkamer of kantoor op te fleuren? Met kunstplanten haal je een groene touch naar binnen, zonder dat je er verder nog naar hoeft om te kijken. Kunstplanten zijn onderhoudsarm en levensecht: de perfecte manier om binnen van de natuur te genieten.

Plantenbakken op maat

Bij Moss Projects kan je ook terecht voor plantenbakken op maat. Wij ontwerpen jouw steigerhouten plantenbakken die perfect passen in de daarvoor voorziene ruimte. Wil je de plantenbakken meteen laten vullen met een prachtige groene creatie? Dat kan! Moss Projects is gespecialiseerd in groene kunst!

Plantenbak Lavendel