Skip to content

Kunstplanten

Kunstplanten en plantcomposities

Ben je op zoek naar een originele manier om meer groen in je leefruimte of kantoor te verwerken? Maak gebruik van de creaties van MossProjects om jouw locatie een ecologische en groene uitstraling te geven. Kunstplanten zijn beschikbaar als afzonderlijke planten, maar ook in combinatie met een artistieke creatie. Laat zien dat jij een milieubewuste onderneming leidt door groen te integreren. Heb je wel zin in een groene omgeving, maar niet meteen de drive voor al het onderhoud? Kunstplanten in combinatie met een moswand of moskunstwerk vormen de ideale decoratie in iedere ruimte.

Kunstplanten Compositie Patine
Kunstplant en mosstrook

Integreer kunstplanten in je interieur

Door gebruik te maken van kunstplanten in je interieur, creëer je snel en makkelijk een warme en natuurlijke omgeving. Articifiële planten vragen geen onderhoud, maar geven wel alle voordelen van planten. Zo zorgen ze voor een aangename en rustige sfeer waarin iedereen zich op zijn gemak voelt. Of je nu op zoek bent naar een groene touch voor je woonkamer, de lobby van je horeca zaak of de receptie van jouw bedrijf, een set mooie kunstplanten is altijd op zijn plaats!

Groene compositie met kunstplanten

De kunstplanten in ons aanbod kunnen ook verwerkt worden in een natuurlijke compositie. Zo combineren we verschillende kunstplanten, bladeren en mos in onze moskaders en moswanden. Door verschillende types bladeren en planten met elkaar te combineren, zorgen we voor een groen kunstwerk dat past bij jouw stijl en design. Bekijk alvast even de kunstwerken die we al gerealiseerd hebben om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Kunstplanten Compositie
Kunstplantenwand Bistro Patine

Integreer groen en combineer

De natuur brengt ons rust. Profiteer van de voordelen van een natuurlijke compositie in je woning of kantoor door de natuur naar binnen te brengen. Integreer een groene wand of hoek in een ruimte om ook binnen van de helende werking van de natuur te genieten.

MossProjects is gespecialiseerd in moswanden, moskunstwerken en groene muren. Voor de creatie van een artistieke plantinvulling die past bij jouw stijl en interieur kan je reken op de ervaring van onze experts. Wij combineren de volgende natuurlijke componenten om de perfecte creatie voor je te realiseren:

  • Verschillende soorten kunstplanten
  • Natuurlijke bladeren
  • Rendiermos in verschillende tinten
  • Combinaties van platmos en bolmos
  • Schors voor bruintinten en grijstinten

Voordelen van het gebruik van kunstplanten

Het gebruik van kunstplanten biedt veel voordelen. Deze planten vragen geen onderhoud. Ze blijven er trouwens altijd mooi groen en gezond uit zien. Heb je wel interesse in een weelderig groen design element, maar niet in het onderhoud dat planten meestal nodig hebben. Dan is de keuze voor artificiële planten snel gemaakt.

We combineren kunstplanten makkelijk met levende planten en mos die ook weinig tot geen onderhoud nodig hebben. Zo bekom je een groot, groen kunstwerk, zonder dat je er verder naar hoeft om te kijken!

Combinatie Artificiële Plantenwand
Artificiële planten en mosstrook

Interesse in onze plantinvulling?

Heb je interesse om ook een beetje de natuur naar binnen te brengen. Neem contact met ons op om met al je vragen over kunstplanten, moskunstwerken, groene wanden en andere natuurlijke kunst. Wij luisteren graag naar jouw wensen en visie. Daarna doen we je een voorstel op maat van jouw ontwerp. Ben je enkel op zoek naar specifieke kunstplanten? Dat kan ook!

Voor informatie en prijzen