Skip to content

Over ons

Concept & Missie

Moss Projects biedt unieke kaders, panelen en logo’s aan in een grote variëteit aan natuurlijke mosstijlen. Ieder ‘moss project’ heeft een uniek en origineel karakter en wordt geproduceerd met de hoogste eisen voor kwaliteit en afwerking. Al onze projecten worden met veel oog voor detail handgemaakt in ons atelier in Antwerpen. Door het veelzijdige karakter van mos kunnen we een enorme waaier aan ontwerpen en maatwerk aanbieden. Of dat nu het logo van uw bedrijf is, een reproductie, een geliefde luchtfoto of een kleurrijke uitwerking van het favoriete dier van uw kinderen. Ieders wens kan professioneel uitgewerkt worden tot een absolute eye-catcher voor ieders interieur. 

We geloven daarom in ‘endless mossibilities’…

Jungle Moskader
Moskadermaker

Passie voor natuur en design

Hi, ik ben Quinten Abadir, de oprichter en zaakvoerder van Moss Projects. 

De jarenlange ervaring in de interieur/designsector heeft mijn creatieve skillset sterk uitgebreid en verfijnd. Het creëren van unieke projecten op basis van elementen uit de natuur leek me bovendien een logische volgende stap om te kunnen groeien en mensen te kunnen voorzien van groendecoratie (zonder enig onderhoud).

In 2018 heb ik de stap gezet om een Moss Projects op te starten met een eigen atelier in Berchem, Antwerpen.

Mijn achtergrond in illustratie, schrijnwerk en aquaristiek zorgen voor een sterke basis om telkens originele projecten te realiseren op maat van iedere klant.

Een grote passie voor de natuur en interieurdecoratie zorgt voor een enorme toewijding om op een unieke manier groeninvulling te integreren in elke woonkamer, kantoor, restaurant en nog veel meer.

Ik hoop u te kunnen overtuigen om een Moss Project in huis te halen. Bekijk gerust onze realisaties en neem vrijblijvend contact op voor een uniek project op maat!

TROTSE SAMENWERKING MET

Heerlijk stukje groen in de kamer, precies een abstract schilderij vanop een afstand en een eindeloos schone oase van dichtbij.
- Rayah Wauters
Super tevreden over de service en flexibiliteit. Je vindt geen betere prijs-kwaliteit verhouding op de markt! Een kader van Moss Projects kan een hele ruimte transformeren , aangenamer maken. Een beetje groen in huis halen. Ronduit geweldige service prachtig ambachtelijk gemaakte kaders voor een uitstekende prijs.
- Benjamin Lermytte
Heel tevreden van het resultaat en ontzettend vriendelijke en eerlijke service.
- Cin Janssens

Ontdek ons volledige aanbod!