Skip to content

MOSTYPES & STIJLEN

Rendiermos

Rendiermos vormt de basis van ieder “Moss Project”.  Dit type mos is verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpalet en kan op allerlei materialen bevestigd worden. Het mos is elastisch, flexibel en lijkt op miniatuur boomkruinen. Met rendiermos zijn er talloze prachtige kleurencombinaties mogelijk en is ieder mooi ontwerp op een originele manier realiseerbaar.

Groene combi

De combinatie van dit type mos maakt gebruik van verschillende mossen om zo natuurlijke composities te creëren. Door rendiermos, bolmos en platmos te combineren ontstaan er ontwerpen die natuurlijk ogen en het gevoel van een luchtfoto reproduceren.

Mos + Schors Combi

Door toevoeging van natuurlijk boomschors aan het Groene Combi type wordt er meer perspectief en dieptegevoel gecreëerd in deze prachtige mos stijl. Dit type is een absolute favoriet van vele natuurliefhebbers.

Mossy Jungle Combi

Dit type combineert verschillende kleuren en soorten mos en wordt afgewerkt met een uitgebreide selectie gestabiliseerde natuurlijke bladeren. Het gebruik van varens en andere tropische planten zorgt voor een ongeëvenaard ‘jungle’ gevoel!