Skip to content

Mos Logo's

Maak indruk met een mos logo

Een moslogo is de ultieme manier om de persoonlijkheid en uitstraling van je bedrijf in de kijker te zetten. Het groene logo uit mos is een statement die bevestigt dat je onderneming ecologisch is en dat de natuur een belangrijk aspect van het bedrijf inneemt. Door een moslogo te integreren in je inkomhal of naast je bedrijf, laat je zien dat je een milieubewuste onderneming hebt waar duurzaamheid centraal staat. Bovendien mag je er zeker van zijn dat het logo van mos een unieke eye catcher is waar je bezoekers even voor zullen stoppen!

Burovorm Mos logo Close
Mos en hout logo ERA

Jouw logo in mos

Een logo in mos is een uniek design element binnen ieder bedrijf. Kies voor een natuurlijke en groene uitstraling door jouw logo levensgroot te laten uitwerken in mos. Moss Projects is gespecialiseerd in mos projecten op maat. Wij creëren jouw gepersonaliseerde moswand met de kleuren en texturen die het best passen bij jouw onderneming. Geef jouw bedrijf een groene en duurzame boost door gebruik te maken van natuurlijke materialen.

Mos logo’s, letters en grafische elementen

Moss Projects is gespecialiseerd in design met mos. Het natuurlijke materiaal is erg aangenaam om mee te werken. Met de juiste werkwijze laat mos zich gedwee in iedere vorm plaatsen. Daardoor kunnen we jouw logo of jouw bedrijfsnaam uitwerken in mos! We verwerken je logo alleen in mos of creëren een complete moswand waarbij jouw logo in de schijnwerper staat.

Of je er nu voor kiest om jouw logo levensgroot uit te werken in mos, of je wil liever een grote moswand creëren waarbij je bedrijfsnaam stijlvol in een andere tint naar voren komt, Moss Projects kan het voor je realiseren!

Fabrik Mospaneel
Mos logo Paranord Close Up

Mos logo’s in verschillende kleuren en texturen

Een mos logo, mosproject of mosmuur is alles behalve eentonig of eenkleurig te zijn. We werken met verschillende kleuren, groentinten en texturen om jouw moslogo te laten opvallen. Moss Projects ontwerpt moslogo’s op maat van jouw onderneming. Dit zijn de verschillende mostypes en texturen die we gebruiken in onze ontwerpen:

 • Rendiermos in verschillende tinten: moss green, spring green, old green, …
 • Combinaties van bolmos en platmos voor interessante texturen
 • Bruintinten en grijstinten met schors

Natuurlijke bladeren voor een natuurlijk jungle effect

Voordelen van een logo in mos

Een logo in mos is niet alleen een eye catcher met een krachtige boodschap. Het heeft ook veel andere voordelen. Er zijn dan ook tientallen redenen om te kiezen voor een groen design element zoals een moslogo.

 • Straal duurzaamheid en milieubewustheid uit
 • Zet een ecologische stempel op je bedrijf
 • 100% natuurlijk materiaal
 • Thermische en akoestische isolatie
 • Zorgt voor een betere akoestiek in de ruimte
 • Volledig onderhoudsvrij
 • Gestabiliseerd mos heeft geen zonlicht nodig
 • Perfect te combineren met andere design elementen
Conversal Mos en kunstplanten
Moskader Crewplanner logo

Meer weten?

Heb je interesse in een gepersonaliseerd moslogo voor jouw onderneming of een unieke moswand waarin jouw logo verwerkt wordt? Moss Projects is gespecialiseerd in het ontwerp van mosdesign op maat. We luisteren graag naar jouw visie en wensen voor de realisatie van je project. Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan zeker even de projecten die we eerder al gerealiseerd hebben of neem contact met ons op!

Voor informatie en prijzen