Skip to content

Artificiële plantenwanden

Een artificiële plantenwand als milieubewuste decoratie

Een artificiële plantenwand is een duurzame en onderhoudsvriendelijke manier om jouw ruimte te decoreren. De artificiële plantenwanden worden ook wel eens groene muren genoemd en ze zijn ongetwijfeld impressionant! Het gebruik van artificiële planten brengt veel voordelen met zich mee ten opzichte van de levende groene muur, die veel onderhoud vraagt. Onze artificiële groene muur is onderhoudsarm, ecologisch en simpelweg prachtig!

Kunstplanten Compositie
Combinatie Artificiële Plantenwand

Een ecologisch statement piece!

Een artificiële plantenwand is niet alleen een design statement piece voor je onderneming. Door gebruik te maken van een weelderige, groene muur laat je aan iedereen zien dat jouw bedrijf voeling heeft met de natuur. De groene muur zorgt voor een natuurlijke touch in je interieur die een aangename, warme uitstraling heeft. Een artificiële plantenwand brengt trouwens een gezonde rust in iedere ruimte!

Waarom kiezen voor artificiële plantenwanden

Een groene muur is eigentijds, duurzaam en ecologisch. Door een plantenwand te integreren in de receptie of aan de inkom van je bedrijf, breng je een duidelijke boodschap over. Jouw bedrijf is een milieuvriendelijke en duurzame onderneming. Maar een plantenwand brengt ook meteen een heleboel onderhoud met zich mee, tenzij je kiest voor een artificiële plantenwand. Bij de artificiële groene muur maken we gebruik van mossen en gestabiliseerde groene bladeren. Deze materialen hebben geen natuurlijk licht of onderhoud nodig. Je geniet dus van een heleboel voordelen door te kiezen voor dit type groene wand!

  • Geen onderhoud nodig
  • Geen daglicht nodig
  • 100% natuurlijke materialen
  • Ecologische en duurzame decoratie
  • Moderne en kunstzinnige decoratie
  • Verbetert de akoestiek in de ruimte
  • Thermische en akoestische isolatie
  • Ziet er verbluffend uit!
Kunstplant en mosstrook
Kunstplantenwand Bistro Patine

Kies voor een variëteit aan groene texturen

Een groene muur of artificiële plantenwand wordt opgebouwd met verschillende groentinten, materialen en texturen. Zo bekomen we een groen geheel dat geen enkel saai hoekje heeft. Door verschillende mossen, planten en bladeren met elkaar te combineren, verkrijgen we een weelderig groen geheel dat tot de verbeelding spreekt.

We maken tijdens de opbouw van de plantenwand gebruik van deze materialen en texturen:

Artificiële plantenwand

Interesse in onze artificiële plantenwanden?

Heb jij ook interesse in een unieke plantenwand voor jouw onderneming? Moss Projects is gespecialiseerd in maatwerk. We hebben veel ervaring in creatieve mos projecten en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Neem dus zeker contact met ons op om je ideetjes te bespreken. We geven je graag een duidelijk beeld van de mogelijkheden!

Voor informatie en prijzen