Skip to content

Moswand

Op zoek naar een prachtige moswand?

Ben je op zoek naar een unieke eye catcher voor je kantoor, wachtruimte, receptie, of gewoon voor in je woonkamer? Een moswand of mosmuur is het ultieme design element waarmee je iedereen kan verbluffen. Deze prachtige groene en natuurlijke decoratie geeft iedere ruimte een waardevolle extra.

Jungle Mospaneel met schors
Moswand Groene Combi

Creëer je unieke moswand

Upgrade je kantoor met een gepersonaliseerde, groene muur. Door een mosmuur te laten ontwerpen door een gespecialiseerd bedrijf, zorg jij voor die verbluffende wow factor die iedere bezoeker even doet stoppen. Moss Projects realiseert voor jou een unieke moswand, helemaal op maat van jouw interieur, wensen en stijl.

We integreren jouw logo of design in de  groene wand. Zo past deze natuurlijke wand altijd perfect binnen jouw interieur en jouw bedrijf. Door gebruik te maken van verschillende types mos, kunstplanten en schorscombinaties, kunnen we ieder type design samenstellen. Bekijk zeker even onze realisaties om de mogelijkheden te ontdekken.

Verschillende types mos

In onze op maat gemaakte moswanden combineren we verschillende mossen en materialen om het gewenste design te realiseren. We kunnen makkelijk verscheidene kleuren en groentinten met elkaar combineren, maar het mos is ook beschikbaar in verschillende texturen. Dit zijn de beschikbare mostypes en texturen:

  • Rendiermos in verschillende groentinten, zoals spring green, moss green, old green en meer
  • Groende combi van bolmos en platmos
  • Schors
  • Gestabiliseerde, natuurlijke bladeren
Mos Close up Shot
Jungle Moswand

Voordelen van een moswand

Een gepersonaliseerde mosmuur is een uniek design element in elk interieur. Een moswand op maat van jouw onderneming zorgt ervoor dat je bezoekers zich in een rustgevende en natuurlijke omgeving bevinden. Dit ecologische element zorgt ervoor dat een ruimte erg aangenaam en ontspannen aanvoelt. Een wand die geheel uit mos bestaat heeft dan ook een heleboel voordelen. Dit zijn de belangrijkste redenen om te kiezen voor een moswand:

  • Weinig tot geen onderhoud nodig
  • Duurzame en natuurlijke uitstraling
  • Geen daglicht nodig
  • Thermische en akoestische isolatie
  • Zorgt voor een 100% natuurlijke sfeer
  • Kan ook gebruikt worden om de akoestiek te verbeteren
Moss Project Close Up Mos en steen

Interesse?

Heb jij interesse in je eigen mosmuur of ben je op zoek naar een expert in moswanden? Dat kan! Moss Projects is gespecialiseerd in het creëren van unieke moswanden. We hebben ervaring met zowel grote als kleine projecten. We zorgen ervoor dat jouw ruimte een aantrekkelijke eye catcher krijgt waar je meteen goedgezind van wordt! Kies voor een ecologische muurbekleding en ga voor een moswand van Moss Projects! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om de verschillende mogelijkheden te ontdekken. We informeren je graag en voorzien je van alle informatie die je nodig hebt om jouw eigen, rustgevende decoratie te realiseren.

Voor informatie en prijzen