Skip to content

KADERTYPES & STIJLEN

Moskader Tweeluik close up

Houten Kader

Hout is een ideaal materiaalsoort om een moss project mee te omkaderen. Een houten kader geeft een natuurlijke look en is daarom een goede keuze voor de randafwerking. We bieden kaders in elke verkrijgbare houtsoort aan, zo kan u nog uw project nog meer personaliseren met een knappe omlijsting. Onze houten kader hebben standaard een dikte van +- 20 mm.

Wit gelakte kader

Om een iets strakker effect te creëren met een moskader kan u ook kiezen voor een wit gelakte kader. Aangezien de meest voorkomende kleur van onze muren wit is zorgt dit ervoor dat de invulling van de kader meer uitspringt en de kader minder aanwezig is. De gelakte kader hebben standaard een dikte van 12 mm, de lijst is dus ook iets smaller dan bij een houten kader waardoor het geheel een fijnere uitstraling krijgt.

Moskader Wit met Jungle
Moskader Zwart Combi

(Zwart) gelakte kader

Net als bij de witte kaders verkrijg je met een zwarte kader een iets strakkere uitstraling. De kader zelf steekt meer af tegenover de muur maar is perfect wanneer uw ruimte reeds zwarte elementen heeft zoals deur- of vensterlijsten. U kan ook vrij kiezen om een kader in een andere RAL-kleur te nemen. Deze kaders zijn ook standaard 12 mm dik.

Mosrand

Om de maximale natuurlijke uitstraling te verkrijgen kiest u best voor een randafwerking met mos. Bij dit type worden alle randen zorgvuldig met rendiermos en platmos bekleed. Met een mosrand heb je een originele afwerking en lijkt het alsof uw project uit de muur komt. Dit type afwerking wordt standaard gebruikt voor logo’s en afwijkende vormen zoals cirkels e.d.

Moskader met mosrand