Skip to content

Plantenbakken op maat

Steigerhouten plantenbakken op maat

De natuur heeft een helende werking op ons lichaam en onze ziel. Door een plant of plantencreatie te integreren in je interieur haal je die prachtige natuur dan ook naar binnen. Ben je op zoek naar plantenbakken op maat of zoek je eerder een plantencreatie op maat die perfect past binnen je ruimte en stijl? MossProjects realiseert unieke groene composities op maat van jouw interieur en visie.

Plantenbak Vijgenboom
Plantenbak Lavendel

Plantenbakken op maat van jouw ontwerp

Bij MossProjects kan je makkelijk unieke plantenbakken op maat laten maken. Wij ontwerpen robuuste plantenbakken uit steigerhout die perfect passen in de daarvoor voorziene ruimte. De plantenbakken worden gemaakt met de exacte afmetingen die in het bestaande ontwerp passen.

Ben je op zoek naar een specifiek design om planten te integreren in je interieur? Onze steigerhouten plantenbakken zijn verkrijgbaar met horizontale of verticale planken. Qua afwerking is er een keuze uit verschillende mogelijkheden, zoals kleur, tint en behandeling.

Compleet afgewerkte plantenbakken op maat

De plantenbakken op maat worden perfect afgestemd op de daarvoor voorziene ruimte. Ze zijn dan ook compleet afgewerkt en klaar voor gebruik. De binnenkant van de plantenbakken wordt voorzien van een worteldoek, hydrokorrels en potgrond. Zo kan je meteen aan de slag op het moment dat de plantenbakken bij jou geleverd worden. Maar je hoeft natuurlijk helemaal geen kale plantenbak te bestellen wanneer je er ook voor kunt kiezen om meteen een compleet natuurlijk kunstwerk te bestellen!

Steigerhouten plantenbakken
Plantenbak Lavendel

Plantinvulling in op maat gemaakte plantenbakken

Wil je een groene touch integreren in je interieur? Dan is een plantenbak met een mooie plant of een compleet kunstwerk zeker op zijn plaats. Bestel je groene invulling, kunstplanten en platenbakken op maat bij MossProjects. Wij creëren met plezier een unieke parel die jouw interieur zal opfleuren. MossProjects is gespecialiseerd in kunstwerken met planten, artificiële plantenwanden, kunstplanten, moswanden en moskaders. Door beroep te doen op de expertise van ons team, haal je meteen een complete groene hoek in huis. Wij verzorgen de creatie en opbouw van de grond tot het plafond. Met de hulp van MossProjects realiseer je binnen de kortste keren een groene touch in je interieurdesign.

Ben je op zoek naar een specifiek design om planten te integreren in je interieur? Onze steigerhouten plantenbakken zijn verkrijgbaar met horizontale of verticale planken. Qua afwerking is er een keuze uit verschillende mogelijkheden, zoals kleur, tint en behandeling.

Moss Projects logo Groot Kleur met tekst

Interesse of vragen over onze plantenbakken op maat?

Heb je vragen over onze plantenbakken op maat of ben je op zoek naar een creatief deskundige om een groen design element in je interieur te integreren? Bekijk alvast onze realisaties of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Wij luisteren graag naar jouw ideetjes of visie. Daarna voorzien we je van een ecologisch design op maat van jouw project.

Voor informatie en prijzen