Skip to content

Mos Kader

Mos kader: creatieve en duurzame decoratie

Een mos kader of mos schilderij is de ideale duurzame decoratie voor iedere ruimte. Of je nu je kantoor wil opfleuren of je woonkamer, een stijlvol groen kader zorgt voor extra sfeer. Mos decoratie is beschikbaar in allerlei formaten en designs. We kunnen een mos kader ook op maat van jouw design maken. De mogelijkheden met mos schilderijen zijn eindeloos.

Moskader Zwart Combi
Moskader met mosrand

Ecologische kunst met mos

Een mos kader is de ideale manier om een kunstzinnige, groene eye catcher te integreren in een kamer. Mos kaders komen in allerlei vormen en designs. Je kan met een dit type decoratie dan ook alle kanten uit. Zo kan je bijvoorbeeld een mos kader laten maken met het logo van je onderneming of met een andere graphic. Mos schilderijen lenen zich ook perfect om een luchtfoto te reproduceren, maar ook voor de uitwerking van een tekening of kunstwerk leent het materiaal zich goed. Kortom, je kunt het waarschijnlijk niet gek genoeg bedenken en wij maken het mos kunstwerk voor je!

Kleuren, materialen en texturen

Bij de creatie van een mos kader gebruiken we verschillende kleuren, groentinten, materialen en texturen. Door al deze eigenzinnige elementen te combineren, bekomen we prachtige resultaten. Het natuurlijke kunstwerk kan helemaal gepersonaliseerd worden. Moss Projects creëert het design dat jij voor ogen hebt!

We gebruiken verschillende mossen, zoals rendiermos, bolmos en platmos. Deze verschillende mossen zijn beschikbaar in verschillende groentinten en zorgen voor verbluffende combinaties. Daarnaast maken we ook gebruik van schors en bladeren om het geheel af te werken.

Je kies bovendien ook uit verschillende kaders waarin jouw mos kunstwerk zal leven. Bekijk de beschikbare kaders hier.

Moskader Wit met Jungle
Moskader 160 X 40 cm Groene Combi

Voordelen van een mos kader

Een mos kader biedt talloze voordelen. Je kunt er op design gebied helemaal mee uit de bol gaan, terwijl je toch een ecologisch en duurzaam kunstwerk in huis haalt. Door een mos kunstwerk in je lobby te hangen, maak je meteen een statement. Je bezoekers blijven gegarandeerd even staan om te kijken. Ze weten ook meteen dat jouw bedrijf voeling heeft met de natuur.

  • Geen onderhoud
  • 100% natuurlijk design element
  • Geen daglicht nodig
  • Integreer kunst of design
  • Kan ook gebruikt worden als akoestisch paneel
Moskader Tweeluik close up

Meer weten over de mogelijkheden met een mos kader?

Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden met een mos kunstwerk? Neem contact met ons op om je wensen en ideeën te bespreken. We geven je graag meer informatie en advies.

Heb je een lucratief idee om jouw logo te verwerken in een mos kader of wil je graag een realistische luchtfoto in mos laten maken door ons team? Neem dan zeker even contact met ons op!

Voor informatie en prijzen