Skip to content

Mosmuur

Mosmuur: breng de natuur naar binnen

Ben jij op zoek naar een uniek en opvallend design om een feature wall mee te creëren? Een mosmuur is de perfecte manier om indruk te maken op je bezoekers. En je mag ervan uitgaan dat het een goede eerste indruk zal zijn! Een mosmuur is een prachtig natuurlijk element dat als een echte show-stopper kan doorgaan. De integratie van een kamerhoge mosmuur biedt trouwens tal van voordelen.

Een mosmuur de perfecte show-stopper

Iedereen houdt heel even halt om naar die kamerhoge, groene muur te kijken. Een mosmuur is een complete muur die begroeid is met mos. In sommige gevallen gaat het om een egale vulling met mos die zorgt voor een egaal groen geheel, maar de mogelijkheden met mos zijn nagenoeg onbeperkt. Zo kunnen we van jouw mosmuur een waar kunstwerk maken. Bekijk zeker even de projecten die we al hebben afgerond om een idee te krijgen van de vele mogelijkheden.

Ecologische stempel dankzij de mosmuur

De natuur heeft een helend effect op ons lichaam en onze geest, maar we hebben niet altijd de mogelijkheid om veel tijd buiten door te brengen. Een mosmuur brengt voor een stukje de natuur naar binnen, met alle voordelen van dien. Een natuurlijke groene wand in je interieur zorgt voor een rustgevend en warm gevoel. Mensen voelen zich sneller op hun gemak wanneer ze voelen dat de natuur dichtbij is.

Door een mosmuur te implementeren in een belangrijke ruimte binnen je onderneming geef je bovendien ook aan dat je als ondernemer een milieubewuste ingesteldheid hebt. Deze ecologische en duurzame eye catcher laat meteen duidelijk zien hoe jouw onderneming in de wereld staat. Kortom, met een mosmuur kan je alleen maar positieve commentaren en indrukken verwachten!

Mos Close up Shot
Moswand Groene Combi

De voordelen van een mosmuur

Door een feature wall te introduceren die geheel uit mos is opgebouwd, geniet je van veel voordelen. Het mos vraagt geen onderhoud en je hoeft ook niet voor natuurlijk daglicht te zorgen. De muur blijft er altijd fris en groen uit zien, zonder dat je er naar om hoeft te kijken. Bovendien heeft mos een isolerende werking, zowel akoestisch als thermisch.

Kleuren, texturen en materialen

Een mosmuur wordt gecreëerd door gebruik te maken van verschillende kleuren, materialen en texturen. MossProjects is gespecialiseerd in groene muren die zijn samengesteld met verschillende mossoorten, planten, bladeren en andere natuurlijke texturen. Door de juiste componenten met elkaar te combineren, creëren we een echt kunstwerk. Afhankelijk van jouw wensen en design voorkeuren kunnen we een egaal geheel maken, maar we kunnen ook een waar kunstwerk of mosschilderij maken voor jouw interieur.

  • Rendiermos in verschillende kleuren en tinten
  • Bolmos en platmos om diepte te creëren
  • Bladeren van verschillende planten
  • Levende planten en kunstplanten
  • Boomschors om verschillende kleuren en texturen te benadrukken
Moss Project Close Up Mos en steen

Meer weten over de mogelijkheden met een mosmuur?

Heb jij interesse om een mosmuur te integreren in je kantoor, inkomhal, lobby of woonkamer? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We luisteren graag naar jouw ideeën en wensen om je dan een voorstel op maat te bezorgen.

Voor informatie en prijzen