Skip to content

Unieke mosschilderijen

Het juiste artistieke kunstwerk is de perfecte manier om een kamer op te fleuren. Het kan een interessante aandachtstrekker zijn of een stuk dat rust brengt in een drukke ruimte. Mosschilderijen zijn één voor één unieke kunstwerken die de natuur binnen halen in jouw interieur. Een mosschilderij is bovendien zo bijzonder dat iedereen eventjes zal stoppen om het te bewonderen. Wat dacht je van jouw logo in mos tegen de muur van je inkomhal? Of ben je eerder fan van een realistisch ogende luchtfoto, uitgewerkt in mos en planten?

Kunstplanten Compositie Patine
Moskader Jungle Feel

Unieke mosschilderijen voor ieder interieur

Ga voor een unieke design touch waar iedere bezoeker van opkijkt. Mosschilderijen zijn niet alleen apart en opvallend. Ze brengen ook rust in een kamer. Door de natuur naar binnen te halen, zorg je ervoor dat iedereen met plezier wat langer bij je binnen blijft.

Ieder design is mogelijk

MossProjects heft ervaring met groene kunst. We werken met verschillende materialen om een natuurlijk kunstwerk te creëren. Zo gebruiken we verschillende soorten mossen, planten, bladeren en andere natuurelementen om een realistisch schilderij te realiseren.

Door al deze natuurlijke componenten met elkaar te combineren, bekomen we een artistiek geheel dat compleet naar jouw wensen gecreëerd kan worden. MossProjects maakt kunstwerken zoals moswanden, moskaders, mos logo’s, artificiële plantenwanden en meer.

Moskader Mozaiek
Moswand Groene Combi

Kleuren, tinten en materialen

Om een divers en artistiek geheel te bekomen, gebruiken we verschillende kleuren en texturen. Zo maken we gebruik van deze natuurlijke materialen om onze mosschilderijen te maken:

  • Rendiermos is verschillende kleuren en tinten
  • Bolmos en platmos om diepte te realiseren
  • Boomschors voor bruintinten en grijstinten
  • Kunstplanten
  • Bladeren van verschillende plantensoorten

De voordelen van mosschilderijen

Mosschilderijen zijn de ultieme manier om jouw bedrijf op een duurzame en ecologische manier naar voor te brengen. Door een uniek mosschilderij tentoon te stellen in je bedrijf toon je aan dat jouw onderneming een milieubewust bedrijf is. Ook in je interieur thuis komt een moskunstwerk mooi tot zijn recht. Dit type kunst biedt een heleboel voordelen aan de eigenaar. Je haalt er namelijk een uniek stuk mee in huis dat volledig wordt gecreëerd naar jouw wensen. Je haalt de natuur naar binnen, met alle voordelen die daar bij horen. Nadelen zijn er nagenoeg niet.

  • Natuurlijke kunstwerken hebben een rustgevend effect
  • Warme en huiselijke uitstraling
  • Geen onderhoud nodig
  • Geen natuurlijk daglicht nodig
  • Het mosschilderij blijft er altijd mooi fris en groen uit zien
Moskadertje

Meer weten over onze mosschilderijen?

Heb je interesse in onze mosschilderijen? Misschien heb je al een goed beeld van wat je graag wil? Heb je nog geen idee van de mogelijkheden? Bekijk dan gerust even onze realisaties die we al voor onze klanten hebben uitgewerkt. Neem gerust contact met ons op om de opties te ontdekken of om jouw idee te bespreken.

Voor informatie en prijzen