Deze moswand in cirkelvorm met een diameter van 100 cm staat prachtig in de showroom voor kleding van Preview fashion agency op het eilandje in Antwerpen. Kom deze moscirkel zeker eens van dichtbij bekijken.

Een moswand aanschaffen: hoe werkt het?

We doen steeds een origineel voorstel voor de vorm en invulling van een moswand, volledig afgestemd naar uw wensen.

De mos-cirkel type groene combi, op basis van bolmos, platmos, verschillende groentinten rendiermos en een strook boomschors brengt een unieke natuurlijke vibe in de reeds gezellige ruimte.

We maken onze moswanden en moskaders enkel met gestabiliseerde mossen van topkwaliteit. Zo garanderen we steeds een maximale levensduur van onze projecten.

Waarom een moswand of moscirkel kopen?

Alle moswanden zijn 100% onderhoudsvrij en hebben dus geen enkele nood aan water of verlichting!

Daarom zijn onze moswanden ideaal voor iedereen die graag meer groen in huis haalt. U hebt geen groene vingers nodig en de stress over de overlevingskansen van de planten valt volledig weg. We weten allemaal hoe moeilijk het vaak is om planten op een mooie manier in leven te houden…

Voor bedrijven is dit uiteraard ook een geweldig alternatief voor de groeninvulling met levende planten. Door het onderhoudsvrije karakter van onze natuurlijke interieurdecoratie kan de tijd gestoken worden in de dingen die echt tellen voor de zaakvoerders en medewerkers.

Mos Cirkel Zitruimte Showroom

Voor sommigen lijkt dit project op een groene aardbol of een luchtfoto van een natuurgebied. Door de verschillende mossoorten te combineren creëren we een sterke visuele dynamiek die mooi contrasteert met de stukken boomschors. De schors wordt al snel een berg(keten) in deze groene oase. Wie weet zie jij er nog wat anders in?

Moscirkel groene combi

Wat kost een moswand?

We werken steeds met vaste oppervlakteprijzen en prijzen voor de randafwerking, je ontvangt van ons een gedetailleerde offerte voor elke aanvraag.

Op zoek naar een moswand of moscirkel?

je kan bestellen via: info@mossprojects.be of telefonisch: +32485890734.